ING Intermediair. 't Begint bij jou

Woondromen beginnen én komen uit aan tafel bij het intermediair; bij jou dus! Want een hypotheek is slechts een middel voor een belangrijk doel. Een eigen huis, een nieuw begin, een lang gekoesterde droom. De realisatie van die droom begint dus bij jou. ING hecht veel waarde aan het deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies van het intermediair. Wij helpen je dan ook graag verder vooruit in je vakmanschap en ondernemerschap.

Onze missie begint bij het Intermediair. ’t Begint bij jou

Intermediair in de hoofdrol

ATL_onafhankelijk adviseur vinden_718px

Direct in beeld bij je klant

Voor jouw potentiële klanten ben je als onafhankelijk adviseur makkelijk vindbaar in de app van ING. Na het invullen van adres of postcode zien ze direct welke intermediairs met een aanstelling bij ING er bij hen in de buurt gevestigd zijn.

Jouw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zoals die bij ons bekend zijn worden direct getoond. Het contact is dus zo gelegd.

dubbele woonlasten_doorstromers

Maak tijdens de Waanzinnige Woondroom Weken de woonwensen van je klanten waar!

Een grotere tuin, meer of juist minder woonoppervlak, gezinsuitbreiding of liever gelijkvloers? Het zijn zomaar een paar woondromen van je klanten om te willen verhuizen. Misschien staat zelfs eindelijk hét huis in die fijne woonwijk te koop en is dit dé kans om de huidige koopwoning te koop te zetten en de volgende stap te wagen.

Wil je samen met je klant zijn woonwens realiseren? Bekijk tijdens de Waanzinnige Woondroom Weken met extra scherpe rente wat de financiële mogelijkheden zijn voor je klant!

Wonen_verkocht

Voor elke wens een hypotheekoplossing

Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Omdat elke wens en situatie specifiek is, biedt ING voor elke doelgroep een hypotheekoplossing. Zo genieten starters, doorstomers en oversluiters elk van hun eigen aantrekkelijke voorwaarden.

MS5_7712

Samenwerken met ING

ING werkt graag samen met het intermediair. Heb je nog geen directe aanstelling en wil je graag samenwerken met ING? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

YOUNG WOMAN HOLDING CAMERA WHILE STANDING ON FIELD

Voordeel voor jou en je klant

Een hypotheek bij ING levert jou en je klant vele voordelen op. 

Nieuws: De markt en ING