ING Intermediair. 't Begint bij jou

Woondromen beginnen én komen uit aan tafel bij het intermediair; bij jou dus! Want een hypotheek is slechts een middel voor een belangrijk doel. Een eigen huis, een nieuw begin, een lang gekoesterde droom. De realisatie van die droom begint dus bij jou. ING hecht veel waarde aan het deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies van het intermediair. Wij helpen je dan ook graag verder vooruit in je vakmanschap en ondernemerschap.

Onze missie begint bij het Intermediair. ’t Begint bij jou

Intermediair in de hoofdrol

ATL_onafhankelijk adviseur vinden_718px

Direct in beeld bij je klant

Voor jouw potentiële klanten ben je als onafhankelijk adviseur makkelijk vindbaar in de app van ING. Na het invullen van adres of postcode zien ze direct welke intermediairs met een aanstelling bij ING er bij hen in de buurt gevestigd zijn.

Jouw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zoals die bij ons bekend zijn worden direct getoond. Het contact is dus zo gelegd.

ING Wintercampus_op home

ING Wintercampus 2022

Wonen_verhuizen

Waarom een hypotheek bij ING?

Al is de rente essentieel bij het adviseren van een hypotheek, de voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. Dat kan namelijk ook duizenden euro's schelen voor je klant. Nu meteen of later. Ontdek alle pluspunten, zoals:

  • Aantrekkelijke voorwaarden
  • Veel beheermogelijkheden
  • Én een scherpe rente

Met een ING Hypotheek zit je klant nu én later goed! Wil je weten welke voorwaarden ING allemaal biedt?

Wonen_verkocht

Voor elke wens een hypotheekoplossing

Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Omdat elke wens en situatie specifiek is, biedt ING voor elke doelgroep een hypotheekoplossing. Zo genieten starters, doorstomers en oversluiters elk van hun eigen aantrekkelijke voorwaarden.

MS5_7712

Samenwerken met ING

ING werkt graag samen met het intermediair. Heb je nog geen directe aanstelling en wil je graag samenwerken met ING? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

YOUNG WOMAN HOLDING CAMERA WHILE STANDING ON FIELD

Direct zekerheid met een bindend aanbod

Een hypotheek aanvragen bij ING? Wij begrijpen dat het voor jou belangrijk is om je klant snel duidelijkheid en zekerheid te geven.

Nieuws: De markt en ING