Nieuwbouw

Is het droomhuis van je klant een nieuwbouwwoning dan heeft je klant zijn handen vol aan het maken van keuzes. Hoe wordt de indeling van het huis? Komt er meerwerk bij kijken? En dan nog de keuzes bij het inrichten van het huis? Soms is het nog niet eens duidelijk wanneer de bouw begint. Het is dan prettig om de financiering alvast goed geregeld te hebben.

CLOSE-UP OF HUMAN HAND HOLDING TEXTURED SURFACE

Een offertegeldigheid van 12,5 maanden

Onze offertes voor nieuwbouw en bestaande bouw zijn 6,5 maand geldig. Heeft je klant meer tijd nodig? Dan verlengen we de offerte tegen een vergoeding automatisch met nog eens 6 maanden. Zo heeft je klant ruim een jaar zekerheid over de hypotheek. Wel zo handig als de bouw van het nieuwe huis later start of vertraging oploopt.

157318126

Geen annuleringskosten als koop niet doorgaat

Mocht de koop niet doorgaan omdat het nieuwbouwproject wordt geannuleerd nadat je klant de hypotheekofferte heeft geaccepteerd of omdat de situatie van een echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid zich voordoet, dan betaalt je klant geen kosten voor het annuleren van de offerte.

CLOSE-UP OF MAN WORKING WITH HANDS

Projectmatige of individuele nieuwbouw?

Onder nieuwbouw verstaan we zowel projectmatige als individuele nieuwbouw. Bij individuele nieuwbouw geldt dat de bouwgrond een woonbestemming heeft en de aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend. Overigens hoeft deze laatste nog niet te zijn afgegeven.

De aantrekkelijke voorwaarden van ING

ING Hypotheken heeft aantrekkelijke voorwaarden voor je klant met nieuwbouwplannen, waaronder: 

  • Onze bouwdepotvergoeding is gelijk aan de hypotheekrente. Je klant heeft dus geen extra kosten voor de hypotheek van zijn nieuwbouwwoning
  • Jouw klant ontvangt een aantrekkelijke rente
  • Uniek zijn onze 11 schuld-marktwaardeklassen, naarmate je klant meer aflost kan hij een lagere rente krijgen
  • Gaat de koop niet door? Dan betaalt je klant geen annuleringskosten