ING Intermediair. 't Begint bij jou

't Begint bij jou. Waarom? Omdat woondromen beginnen én uitkomen aan tafel bij het intermediair; bij jou dus!

Want een hypotheek is slechts een middel. Een middel voor een belangrijk doel: een eigen huis, een nieuw begin, een lang gekoesterde droom. De realisatie van die droom begint bij jou. En daar dragen we vanuit onze dienstverlening graag aan bij.

Zo staat je eigen relatiemanager altijd voor je klaar en heb je toegang tot intermediairs.ing.nl voor inzicht en overzicht. Ook delen we regelmatig relevante en inspirerende informatie. Daarnaast organiseren we online seminars en evenementen waarmee je je kennis en kunde verder vergroot.
Zo helpen we je verder vooruit in je vakmanschap en ondernemerschap.

Onze missie begint bij het Intermediair. ’t Begint bij jou.

Samenwerken met ING

Een huis vinden en kopen. Dat is voor veel mensen één van de belangrijkste stappen in hun leven. Jouw persoonlijke inbreng is voor hen onvervangbaar. Aan ING heb je een betrouwbare partner. Nu en in de toekomst. 

Wij werken graag samen met jou als onafhankelijk intermediair. Samen helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun woonwensen

Om in aanmerking te komen voor een aanstelling heb je onder andere onderstaande nodig:

 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Geldige Wft vergunning incl. de deelvergunning adviseren in:
       o    Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen
 • Geldige Wft vergunning incl. de deelvergunningen bemiddelen in:  
       o    Vermogen
       o    Hypothecair krediet
       o    Spaarrekening

Wil je graag met ING samenwerken? Laat dan via onderstaande button je contactgegevens bij ons achter. Onze relatiemanager neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Geen aanstelling bij ING?

Heb je een vraag over een lopende hypotheek, maar geen aanstelling bij ING? Verwijs je klant dan naar ING Klantenservice. ING Klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 020 -22 88 888.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30- 17.00 uur.