Help starters aan een hun droomhuis

Een mooi appartement, een leuke starterswoning aan de rand van de stad of in een nieuwbouwwijk. Heeft jouw starter eindelijk het droomhuis gevonden? Realiseer dan samen met je klant zijn woonwensen en bekijk hieronder wat ING jouw starter te bieden heeft.

file

Welke hypotheek past bij jouw starter?

Jouw starter laat zich graag door jou adviseren welke hypotheek het beste bij hem past. Bij ING kun je ervoor kiezen om naast de Annu├»teitenhypotheek en de Lineaire Hypotheek een Aflossingsvrije Hypotheek voor starters af te sluiten. Zo'n Aflossingsvrije Hypotheek kun je tot 50% van de waarde van de woning afsluiten. De rente van dit leningdeel is dan niet aftrekbaar. 

1224147453

De voordelen van een rekening bij ING

De klant regelt alles waar en wanneer hij dat wil op de computer, via de tablet of smartphone.

Met de Mobiel Bankieren App van ING heeft de klant altijd zijn bank bij zich. De App heeft in de App Store 85.000 reviews en wordt met 4,6 uit 5 sterren beoordeeld.

Je klant ontvangt ING Punten voor o.a. het dagelijks gebruik van de pinpas. Met de gescoorde Punten krijgt je klant flinke korting op meer dan 1.000 artikelen in de ING winkel.

MAN LYING ON BED IN BEDROOM

Hoe kan jouw starter zijn inkomen aantonen?

Je klant kan het inkomen aantonen met een werkgeversverklaring of met de Inkomensbepaling Loondient (IBL). Lees hier alles over de Inkomensbepaling Loondienst

Is je klant uitzendkracht? Dan kan het inkomen aangetoond worden met een Perspectiefverklaring. Lees hier alles over de Perspectiefverklaring.

Wanneer je klant een tijdelijk dienstverband zonder intentieverklaring heeft, biedt de Arbeidsmarktscan uitkomst. Lees hier alles over de Arbeidsmarktscan.  

De aantrekkelijke voorwaarden van ING

ING Hypotheken heeft aantrekkelijke voorwaarden voor je starter, waaronder:

  • Direct een bindend aanbod binnen 5 werkdagen
  • 6,5 maand gratis offertegeldigheid met de mogelijkheid om automatisch met 6 maanden te verlengen. De verlengingskosten bedragen 0,2% per maand (naar rato per dag)
  • 11 schuld-marktwaardeklassen, tussentijds en kosteloos op verzoek aan te passen